måndag 16 mars 2009

Helgaktiviteter 14 & 15/3 2009

Den här helgen blev mycket trevlig och underhållande. Det började med att Lars kom till oss i fredags kväll, vi åt räkor, drack vin och hade det mysigt. I lördags kom Felix och Fanny för att "utnyttja" en del av sina julklappar från oss, Felix och Farfar skulle gå på bio, det blev Slumdog Millionaire den var jättebra. Fanny och Farmor var och såg Svansjön med Bolshoiteatern på Konserthuset. Det var en fantastisk upplevelse. Innan detta var vi och åt på Jensens Böfhus. Fanny och Farmor hann med en runda på stan innan baletten.

På väg till Jensen gick vi förbi ett litet kondis där dom annoserade ett nytt bakverk, i alla fall en ny stavning på ett aktuellt bakverk.


Fanny fick givetvis tag i målargrejor på Jensens.







Fanny i foajén på Konserthuset med programmet.



Söndagen ägnades åt ett besök på Trädgårdsmässan. Elenor studerar en julros.








Vi träffade en "gammal" bekant från Musikkåren, Sophie Tranborg, hon hade en monter tillsammans med två andra och berättade att hon numera driver en liten rörelse www.natur-barn.com. Hon berättade även att Lennart och hon numera har fyra barn, en liten sju-månaders Iris har tillkommit därhemma. Lennart tyckte att det var en jobbig helg, han har fått sköta hemmet ensam med de fyra barnen. Sophie hälsar till alla i MSPM.




1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken innehållsrik helg.Mysigt att umgås med sina barnbarn,räknar dagarna till att våra kommer (25)
kram Eva o Lars