söndag 28 februari 2010

Lördag

En händelserik lördag. Vi började med vattengympa tillsammans med Eva och Lars-Erik. Sen var det dags för den traditionella "bullunchen", idag hos Eva och Lars-Erik, Gun och Stig kom också dit. Efter det var det dags och åka hem och byta om för kvällen övningar. Vi var på konsert med Robert Broberg i Lunds Stadsteater tillsamman med Eva och Lars-Erik och Lras-Eriks bror och svägerska. En jättebra konsert med mycket duktiga musiker. Robert Broberg var sig lik och skojade mycket med ord och små roliga dikter. Efter konserten åkte vi hem till Elisabeth och Ulf som bjöd på middag. Som förrätt vi fick soppa av jordärtskockor med bacon och mördegsstänger med västerbottenost mycket mumsigt, sedan blev det en gryta med oxkött pressad potatis och gröna ärtor även det mycket mumsigt.


Robert Broberg med sitt 5-mannaband.

Så här glad är Lars-Erik när han blir bjuden på mat hos Elisabeth och Ulf. Lägg märke till hans nya glasögon, dom andra krossades ju på Nya Zealand.


Ulf koncentrerad på dukningsbestyren.

Elisabeth häller upp kaffe til Lars-Erik.


Till kaffet fick vi hemmagjorda fastlagsbullar och herrarna fick dessutom konjak.
Tack för en mycket trevlig kväll i trevligt sällskap och tack Elisabeth och Ulf för en god middag.




1 kommentar:

Anonym sa...

Instämmer!En rolig, god och intensiv lördag. Tack för maten,Elisabeth o Ulf o tack för skjutsen Elenor o Christer.Kram Eva o Lars