söndag 4 april 2010

Konstrundan

Så var det dags för årets konstrundeutflykt. I år tillsammans med Gun och Stig. Vi körde en kort runda i sydvästra Skåne. Startade i Bröddarp på Naturgården där det var en samlingsutställning med alla konstnärer. Sedan körde vi via Östra Grevie ner till sydkusten och kustvägen till Höllviken och till sista stoppet som blev Vellinge.



Fikapaus strax före Skåre, det var lite väl kyligt men är man på utflykt så ska man sitta ute. Tanken var att vi skulle stanna till hos Hans Janstad, men det var svårt att hitta något ställe att parkera bilen. Så tyvärr Hans du gick miste om några presumtiva kunder.


Här har vi stannat till hos Eva Cejie-Persson. Hon arbetar med stengods och konstglas och hade många trevliga konstverk. Sådan här konst ser man ju vad det föreställer, till skillnad från vissa som målar.


Gun och Stig i samspråk med konstnärinnan. Efter detta bar det av hemåt för middag. Det blev kalvstek med tillbehör. Efter maten var det dags för det traditionella "Mulle-spelet", vi vann varsin omgång.




2 kommentarer:

Anonym sa...

Ni ser ut att ha haft en lika kylig picknick som vi hade.Kram Eva o Lars

Anonym sa...

Något hände med vårt tack för en trevlig trevlig Påskafton tillsamman; Utflykten, den kyliga kaffestunden och den goda maten och drycken, inte minst den värmande wirren till kaffet.

Tack också för en god Mullekamp.

Ge osså Sb