torsdag 16 september 2010

Familjefest i hästens tecken

Dags för årets "häst-fest" i Beddingestrand, Jo det står rätt, häst och inte höst. Den går till så att Elenor och Ewa spelar på hästar varje lördag i V75, vinnare och plats. Ev vinst läggs i en pott som dom använder till att bjuda båda familjerna på en fest.
Genom Ewas jobb kan hon hyra stuga i bl a Beddingestrand. Det här är den vi fick i år, en liten en på ca 38 kvm. Gick alldeles utmärkt att få plats alla tolv.

En av lekarna är tipspromenad med "mycket svåra" frågor.

Till kvällens middag fick alla dra varsitt spelkort som skulle kunna paras ihop med någon, och den man fick till bordet skulle man spika ihop en bordsplacering till. Timotie fick Elenor till bordet och håller på för fullt med att få till något.

Liam och Ceasar.

Dags för grillning. Korv och hamburgare.


Felix håller sig för skratt.

Elenors grabbar.

Dags för ny lek, kasta stövel. Gick till på det sättet att stöveln skulle kastas mellan benen och framåt. Inte helt lätt. Timotie började.

Liams tur.

Felix laddar för fullt. Han lyckades med bedriften att kasta längst, högst och dessutom få stöveln att fastna högs upp i en tall.

Johan laddar, han var den som kastade näst längst och som dessutom var nära att få stöveln på huvudet.

Här är Felix kast där han får stöveln högst. Kan man se på hela gängets blickar.

Magnus var den som koncentrerade sig mest, lite av Stefan Holm.


Så var det islagning av spik, inte helt lätt det heller. Anders och Johan.

Dagen efter, summering av kalaset och i det ingick även att se om det blir något nästa år också. Jo minsann det blev lite pengar över, så förutsättningarna är goda.


Nära till havet är det. Innan det var dags att vända hemåt gick vi en sväng utmed stranden, inte någon badstrand precis här men vackert ändå.

Det här huset är/var till salu. Prislappen vet vi inte.


Inga kommentarer: